Horoscop de weekend: 1 - 2 ianuarie

Horoscop de weekend: 1 - 2 ianuarie

Berbec

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu șefii sau cu persoane importante oficiale. În funcție de cum te prezinți, cum și ce anume vorbești, poți atrage atenția și susținerea unei persoane influente în mediul socio-profesional în care activezi. Într-un mod foarte interesant există șanse ți se mărească veniturile obținute din munca defasurată la un serviciu sau chiar primești o ofertă nouă de colaborare.

Taur

Foarte tensionate sunt relațiile cu ceilalți. Zilele acestea sunt posibile discuții legate de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu partenerul de viață, dar și cu neamurile. Fii prudent, deoarece ai tendința vizibilă de a respinge tot ce vine din partea altora. Vin și lucruri deosebite către tine: propuneri bune de colaborare sau cheltuieli comune cu alții de care beneficiezi și tu.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2022: Spectacolul social la el acasă

Gemeni

Sâmbătă sunt posibile neplăceri în relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Ești probabil implicat în activitatea de la serviciu și crezi și ceilalți procedează la fel tine. Fii mai înțelegător și profită de zilele libere ale weekend-ului pentru a te odihni și detașa de cotidian. Duminică vor interveni aspecte financiare comune cu alții. Capitolului financiar este vulnerabil.

ADVERTISING

Rac

Sănătatea este vulnerabilă, de aceea îngrijește-te mai mult. Pe de altă parte, te preocupă treburile de rutină atât cele de la serviciu, cât și cele domestice. Recomandabil este nu depui eforturi mari. Duminică te vei simți mai bine. Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap, dar nu pune la suflet. Segmentul acesta de viață este greu de abordat prin forme convenționale.

MESAJUL ÎNGERILOR pentru ANUL 2022

Leu

Sâmbăta, ecoul petrecerilor din ultimele săptămâni te predispune la nostalgie, dar și la realizarea unor planuri pentru viitoarele ocazii de distracții. Ce te va ține pe loc are legătură cu veniturile de care dispui, deocamdată. Duminică se recomandă odihna. Organsimul resimiți oboseala, existând posibilitatea ca afecțiunile vechi să-ți creeze neplăceri. Alcătuiește-ți pe îndelete programul săptămânii care se așterne încet, dar sigur.

ADVERTISING

Fecioară

Sâmbăta este potrivită treburilor gospodărești și dialogurilor cu membrii familiei. Sunt momente excelente pentru a trasa planuri domestice, alături de cei dragi. Duminică se întrezăresc situații tensionate cu persoana iubită sau copiii. Fii prudent, deoarece se pot reitera discuții mai vechi pe teme comune, cum ar fi petrecerea timpului liber împreună, cheltuielile pentru distracții sau pentru hobby-uri. Ocupă-te și de un hobby.

Balanță

Primele două zile ale acestui an îți aduc în atenție relațiile cu persoanele apropiate și cu neamurile. Este posibil mergi în vizită la aceste persoane sau ei să vină la tine. Oricum, discuțiile vor fi intense pe teme patrimoniale sau pe moșteniri. Începe să se accentueze axa financiară în perioada pe care o traversăm. Se recomandă prudență, discreție în vorbe și fapte.

Scorpion

Tensiunile dintre tine și ceilalți persistă și în aceste zile. Pe de o parte, este vorba despre bani și cheltuielile care trebuie făcute pentru traiul zilnic. Pe de altă parte, însă, personalitatea ta este în continuă transformare și foarte greu îți intră cineva în voie. Relaxează-te, lasă deoparte grijile și evită implicarea în treburile celorlalți. Dumincă ți-ar prinde bine o conversație cu cineva apropiat.

Horoscop pentru anul 2022

ADVERTISING

Săgetător

Stările tale de spirit sunt schimbătoare și de aici, relațiile cu ceilalți sunt tensionate și pline de neprevăzut. Este foarte adevărat în sufletul tău este un vulcan care stă să erupă la cel mai mic stimul exterior, însă depinde numai de tine cum gestionezi toată această energie astrală care te înconjoară. Duminică fi nevoie faci câteva cumpărături. Hoinărește prin magazinele preferate.

Capricorn

Sâmbătă ești retras, iar aura de mister care te înconjoară atrage mulți admiratori în preajma ta. Ar trebui ții cont și de neplăcerile existente în sfera profesională, mai ales că zilele acestea poți afla soluții salavatoare în acest sens. Duminică, nivelul energiei vitale va crește mult, așa încât ar fi bine ieși în aer liber alături de cei dragi.

Vărsător

Minunat ar fi dacă zilele acestea ai sta departe de zgomotul cotidian. Oboseala își spune cuvântul, iar sănătatea îți va da semnale alarmante. Alcătuiește un program zilnic, în care alternezi orele de muncă cu cele de odihnă, te hrănești sănătos și dormi suficient. Gândurile legate de conflictele profesionale sunt accentuate. Sunt momente bune pentru a găsi rezolvări pentru orice situație.

Pești

Întâlnirile cu prietenii și protectorii vor fi temele principale ale acestui weekend. La prima vedere ești încântat. Ar trebui te bazezi mai mult pe forțele tale și selectezi ce vine din partea altora. Ți se pot face propuneri deosebite de participare la acțiuni colective, de aderare la idealuri mărețe. Se accentua dorința de implicare în asociații, organizații care susțin și ajută semenii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇