Zelenski, mesaj emoționant de pe străzile din Kiev: Suntem aici, ne apărăm independența (Video)

Zelenski, mesaj emoționant de pe străzile din Kiev: Suntem aici, ne apărăm independența (Video)

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a publicat un videoclip de pe străzile din Kiev, după ce presa rusă speculat că ar fi fugit din Kiev.

Purtând haine în stil militar, de culoare verde măslinie, și stând alături de premier și consilierii săi, Zelenskiy a promis să rămână și să apere capitala de invazia Rusiei.

„Suntem cu toții aici. Ne apărăm independența, statul nostru. Și vom continua să facem acest lucru”, a spus el, informează BBC.

Urmăreşte LIVE conflictul din Ucraina şi bătălia pentru Kiev

Anterior, președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a spus liderilor UE că „ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață”, în timpul unei videoconferințe, au declarat două surse europene.

ADVERTISING

Premierul suedez, Magdalena Andersson, care a participat la videoconferință, a declarat agenției de presă TT că, atunci când liderii UE și-au luat rămas bun de la Zelensky, au știut că s-ar putea să nu-l mai vadă, scrie Business Insider.

Și premierul bulgar Kiril Petkov spune că liderii europeni au rămas șocați după convorbirea cu Zelenski, care li s-a adresat ca și cum și-ar fi luat adio de la ei.

Vezi şi ce s-a întâmplat în prima zi de război, după ce Putin a ordonat invazia

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇