Vrancea: Acoperişul unui bloc a ajuns în mijlocul șoselei, după o furtună puternică

Vrancea: Acoperişul unui bloc a ajuns în mijlocul șoselei, după o furtună puternică

Acoperişul unui bloc de locuinţe sociale din Tătăranu a fost doborât pe carosabil, marţi, de vântul puternic, blocând traficul pe DN 23A timp de câteva zeci de minute, au informat reprezentanţii primăriei.

„Din cauza vântului puternic, acoperişul unui bloc de locuinţe sociale aparţinând primăriei a căzut pe carosabil, blocând traficul pe DN 23A, în comuna Tătăranu. Traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare, pe strada Ferentari, şi nu s-au înregistrat neplăceri din partea participanţilor la trafic.

ADVERTISING

La faţa locului a intervenit o echipă a SVSU Tătăranu, reuşind să deblocheze drumul. Deoarece un fir de electricitate a fost rupt, la faţa locului intervin echipele de la Electrica pentru remedierea situaţiei, urmând ca în scurt timp să fie reluată furnizarea energiei electrice către populaţie", a declarat primarul comunei Tătăranu, Bănel Bărbieru.

Potrivit acestuia, în zilele următoare o echipă de construcţie va interveni pentru repararea acoperişului, dar locatarii blocului pot locui în continuare în apartamentele de la ultimul etaj, care nu au fost afectate de acoperişul doborât de vânt.

În urma incidentului, nu s-au înregistrat victime şi nici autovehicule avariate.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇