Un tânăr a furat o maşină şi a făcut cu ea accident în Bucureşti. Apoi, a furat şi autoturismul pe care tocmai îl lovise

Un tânăr a furat o maşină şi a făcut cu ea accident în Bucureşti. Apoi, a furat şi autoturismul pe care tocmai îl lovise

Un şofer de 22 de ani a lovit o maşină în Sectorul 6 din Bucureşti şi apoi a fugit… cu ea. Culmea este că şi prima maşină pe care o condusese era furată din Argeş, după ce proprietarul a fost ameninţat cu un cuţit.

Iată povestea, aşa cum a fost relatată de reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Vineri seara, în jurul orei 23:00, poliţişti ai Secţiei 20 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în apropierea unui complex comercial a avut loc un accident între două autoturisme.

Ambii şoferi au coborât din maşină, moment în care unul dintre aceştia s-a urcat în cealaltă maşină şi a fugit de la faţa locului.

ADVERTISING

În urmărirea maşinii a pornit un echipaj de poliţie, fiind solicitat şi sprijinul altor echipaje. Maşina a fost oprită pe o stradă din Sectorul 6, şoferul fiind imobilizat şi condus la secţie.

Şi aici vine surpriza: "Din primele date s-a stabilit că bărbatul ar fi sustras primul autoturism pe care îl conducea la momentul producerii accidentului din municipiul Curtea de Argeş, după ce ar fi ameninţat o altă persoană cu un cuţit", adaugă Poliţia Capitalei.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇