Un senator american a apărut dezbrăcat în timpul unei ședințe video de vot

Un senator american a apărut dezbrăcat în timpul unei ședințe video de vot

Senatorul american Calvin Bahr din Minnesota a devenit cunoscut în toată lumea după ce s-au viralizat imaginile în care a apărut dezbrăcat într-o sesiune video de vot.

Ședința de vot s-a desfășurat luni, prin aplicația video Zoom, iar Bahr a avut o apariție neașteptată. Acesta se pare că stătea în pat, rezemat într-un braț, fără să poarte cămașă sau alt articol vestimentar, și a votat „Da” la un proiect vizând corporațiile miniere.

După ce a votat, senatorul a închis imediat camera. El nu a făcut niciun comentariu despre această apariție, relatează Global News.

O purtătoare de cuvânt a grupului republican din Senatul SUA a spus că Bahr, care este șofer de camion, a lucrat până la ora 4:45 dimineața și că acesta nu va comenta subiectul.

ADVERTISING

Sesiunea transmisă live pe YouTube a fost urmărită de numai 5.400 de persoane, dar secvența cu Bahr dezbrăcat a strâns milioane de vizualizări, stârnind reacții diverse pe rețelele de socializare.

"Când votul pe Zoom iese rău", a scris cineva pe Twitter.

"Filiala legis-LAY-tivă (lay înseamnă "culcat", în engleză - n.red.) din Minnesota funcționează bine. Lol", a glumit alt utilizator.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇