Un român din Germania care s-a dus la poliție să anunțe că i-a dispărut soția a găsit-o după gratii și a fost arestat și el

Un român din Germania care s-a dus la poliție să anunțe că i-a dispărut soția a găsit-o după gratii și a fost arestat și el

Incident curios în landul german Bavaria: un bărbat de naționalitate română s-a prezentat la secția de poliție pentru a anunța că soția lui a dispărut de acasă și a aflat că femeia era după gratii. Mai mult, și pe numele lui fusese emis un mandat de arestare.

Românul de 31 de ani s-a dus, vineri, 17 noiembrie, la secția de poliție din localitatea bavareză Poing, îngrijorat că soția lui nu mai răspundea la telefon. Acolo a aflat că femeia fusese prinsă la furat într-un magazin în aceeași zi.

Întrucât pe numele ei exista deja un mandat pentru executarea pedepsei emis de Parchetul din Baden-Baden pentru fapte similare, românca a fost transferată la închisoarea pentru femei din München-Stadelheim, relatează site-ul tz.de.

ADVERTISING

Însă bărbatul a mai primit o veste neașteptată. Polițiștii i-au verificat identitatea și au descoperit că și pe numele lui fusese emis un mandat de arestare pentru complicitate la furt, așa că l-au arestat și pe el.

Românul a fost eliberat în aceeași seară după ce a plătit cash o amendă în sumă de trei cifre, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Poing.

„Femeia care a fost transferată la Munchen se află încă în arest, deși soțul iubitor a spus că se va duce imediat la Munchen pentru a-i achita amenda, ca să fie și ea eliberată", a mai spus reprezentantul poliției.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇