O jandarmeriță a fost prinsă în trafic în București cu droguri asupra ei

O jandarmeriță a fost prinsă în trafic în București cu droguri asupra ei

O femeie jandarm, fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, a fost prinsă de polițiştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic, cu substanţe interzise.

Potrivit Gândul.ro, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Andreea Cătălina Bumbac a fost prinsă de poliţişti când avea în geantă mai multe pliculeţe cu un praf alb, însă a susţinut că acestea i-ar fi fost date de o prietenă, pentru a le ţine.

”Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanţe susceptibile a fi interzise la deţinere. Menţionăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei. Cazul a fost preluat de reprezentanţii B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.

ADVERTISING

Ne reafirmăm, în mod transparent, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiţionat instituţiilor statului român şi ori de câte ori ni se vor cere informaţii care pot elucida astfel de situaţii, vom pune la dispoziţie, în regim de urgenţă, toate datele solicitate”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române.

Aceştia au precizat că, după încheierea verificărilor şi comunicarea de către instituţiile abilitate, vor fi dispuse măsurile necesare în conformitate cu legislaţia în vigoare.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇