Cluj: Un tânăr de 20 de ani susținea drogat examenul auto pe camion

Cluj: Un tânăr de 20 de ani susținea drogat examenul auto pe camion

Un tânăr de 20 de ani, din Cluj, a fost oprit de polițiștii rutieri în trafic, marți, în timp ce susținea examenul pentru obținerea permisului de conducere. Polițiștii au aflat că acesta consumase droguri.

Polițiștii l-au oprit în trafic pe tânărul din comuna Florești, pe strada Plevnei din Cluj-Napoca, în timp ce se afla la volanul unui camion, în timpul examenului de obținere a permisului de conducere.

Când a înmânat documentele către examinator, asupra tânărului a fost depistat un plic gol, ce prezenta urme de substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

ADVERTISING

Plicul a fost sigilat și înaintat Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, în vederea efectuării cercetărilor necesare.

Tânărul a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora.

Cum testul nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

De asemenea, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇