Accident mortal în Bistrița-Năsăud: Un pieton care traversa strada a fost spulberat de un șofer care conducea drogat

Accident mortal în Bistrița-Năsăud: Un pieton care traversa strada a fost spulberat de un șofer care conducea drogat

Un tânăr de 28 de ani din Năsăud, care s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive, a accidentat mortal, în localitatea Ilişua, un bărbat de 53 de ani, care traversa strada.

”Din primele date, un tânăr de 28 de ani, din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Ilişua, a surprins şi accidentat un bărbat de 53 de ani, din Ilisua, care ar fi traversat strada. În urma accidentului, din nefericire, bărbatul de 53 de ani a decedat. În urma testării cu aparatul din dotare a conducătorului auto, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

ADVERTISING

Tânărul a fost testat şi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Compartimentului Rutier Beclean continuă cercetările, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolui sau a altor substanţe.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇