Un bărbat din Argeș a venit băut la examenul auto. Polițistul l-a mirosit la proba practică

Un bărbat din Argeș a venit băut la examenul auto. Polițistul l-a mirosit la proba practică

Un candidat s-a prezentat băut, luni, la proba practică pentru obţinerea permisului, în judeţul Argeş, poliţiştii constatând că avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”În această dimineaţă, unul dintre examinatorii Serviciului Permise a cerut testarea cu alcooltestul pentru un candidat. Bărbatul în vârstă de 31 de ani prezenta halenă alcoolică, iar poliţistul nu l-a lăsat să urce la volan”, a transmis Prefectura Argeş.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost testat de către poliţiştii Biroului Rutier Piteşti şi s-a confirmat faptul că a consumat băuturi alcoolice.

ADVERTISING

”Avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost declarat “respins” la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere. Nu va răspunde contravenţional pentru că nu a condus”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că nu a băut luni, ci cu o zi înaintea examenului, au declarat pentru News.ro surse din cadrul Prefecturii Argeş.

El se afla la prima tentativă de a obţine permisul de conducere.

Persoanele care fac şcoala de conducători auto şi dau examenul în Piteşti trebuie să aştepte, în medie, aproximativ 22 de zile pentru a susţine proba practică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇