Un medic ORL a fost reținut după ce ar fi cerut șpagă pentru operația unui copil UPDATE

Un medic ORL a fost reținut după ce ar fi cerut șpagă pentru operația unui copil <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

Un medic ORL din Buzău a fost reţinut de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), fiind suspectat că a luat mită 1.500 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că este vorba despre unul dintre cei mai cunoscuţi medici ORL din judeţul Buzău, care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită în Săptămâna Mare.

Presa locală scrie că este vorba despre un flagrant care i-a fost organizat doctorului Viorel Romeo Chioașcă, medic primar ORL de la Spitalul CFR Buzău.

Medicul Chioașcă avea vârsta pensionării, 67 de ani, însă a continuat să profeseze din cauza crizei de medici.

ADVERTISING

Medicul ar fi cerut mită, unui adolescent de 16 ani din mediul rural, pentru a-l opera pentru deviaţie de sept.

Pentru că adolescentul provenea dintr-o familie cu dificultăţi financiare, iar părinţii nu dispuneau de suma de bani necesară, aceştia au sunat la Direcţia Generală Anticorupţie, iar ofiţerii împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău au organizat flagrantul chiar în Săptămâna Mare.

Medicul a fost prins în timp ce primea banii în cabinetul său.

Medicul e cunoscut în Buzău pentru limbajul nepotrivit pe care-l foloseşte, atât în relaţia cu pacienţii, cât şi cu cadrele sanitare medii cu care lucrează.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE Magistratii Tribunalului Buzau au respins miercuri propunerea de arestare preventiva a medicului şi au decis plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇