Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Timişoara, prins în flagrant când lua șpagă

Unul dintre cei mai cunoscuţi medici din Timişoara, prins în flagrant când lua șpagă

Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, este acuzat de luare de mită. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro.

Ofiţerii DGA fac, luni, percheziţii în biroul său de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, iar medicul a fost dus la audieri, potrivit News.ro.

Surse apropiate anchetatorilor citate de Opinia Timișoarei susțin că medicul ar fi cerut 1.000 de euro unui pacient pentru o operație și că nu ar fi pentru prima oară când ar fi luat mită pentru intervenții.

ADVERTISING

Este acuzat că a primit șpagă de 6 ori într-o singură săptămână. Mai exact, chirurgul ar fi luat mită, în perioada 19.09 - 26.09.2022, de la șase pacienți sau de la aparținători ai acestora. Este vorba despre "sume de bani, în lei sau în valută, cuprinse între 100 euro și 2.000 euro", potrivit procurorilor.

Marian Gaşpar este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi cardiologi din Timişoara, iar din 2003 este şef de secţie la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Chirurgul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiș.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇