Un copil şi-a împuşcat mortal fratele de numai 5 ani. Proprietarul armei a fost reţinut, deşi o deţinea legal

Proprietarul armei cu care un copil de 8 ani şi-a împuşcat mortal fratele, cu trei ani mai mic, a fost reţinut.

”În baza probatoriului administrat,  la data de 04 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 49 de ani, deţinătorul legal al armei neletale cu aer comprimat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului”, a transmis, marţi, IPJ Mureş.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Sursa citată a precizat că cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în vederea stabilirii şi clarificării tuturor aspectelor.

Bărbatul deţine legal arma, dar, luni, a lăsat-o nesupravegheată, în timp ce mai multe persoane se aflau la o cabană, la marginea unei păduri dintre localităţile Pănet şi Mădăraş, din judeţul Mureş.

Luni, în jurul orei 15, un copil de 8 ani a luat-o şi a manevrat-o, împuşcându-şi accidental fratele de la mică distanţă. Din cauza rănilor suferite, copilul de 5 ani nu a putut fi salvat.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!