Ucraina bagă AC/DC în boxe ca să convingă Australia să-i dea mai multe blindate: 7 tone de necazuri pentru ocupanți, mai trimiteți! (Video)

Ucraina bagă AC/DC în boxe ca să convingă Australia să-i dea mai multe blindate: 7 tone de necazuri pentru ocupanți, mai trimiteți! (Video)

Într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare, Ministerul ucrainean al Apărării a folosit o piesă a celebrei trupe rock australiene AC/DC pentru a lăuda vehiculele de patrulare Bushmaster pe care le-a primit de la Antipozi și pentru a cere mai mult ajutor.

Nu-i de ajuns să ceri, contează și modul în care o faci. Iar autoritățile de la Kiev se străduiesc să depășească „oboseala războiului” care a crescut în Uniunea Europeană și fac tot posibilul pentru a-și convinge aliații să-i acorde sprijin militar în războiul cu Rusia.

ADVERTISING

Ministerul ucrainean al Apărării a decis să atingă "coarda sensibilă" a partenerilor australieni cu un clip foarte reușit în care folosește ca fundal o piesă a trupei AC/DC pentru a cere sprijin suplimentar, relatează SBS News.

"Soldații noștri nu se pot opri să tot vorbească despre cât de grozave sunt aceste platforme pentru a-i învinge pe ruși", se arată în clip, cu referire la vehiculele blindate australiene Bushmasters trimise deja.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Iar acum avem o nouă pasiune: Hawkei. Șapte tone de necazuri pentru ocupanții temporari", este următorul mesaj din montajul video care face trimitere la vehiculele ușoare de patrulare ale armatei australiene.

Într-un text publicat separat, ministerul ucrainean arată că Bushmasters și Hawkei "ar fi perechea perfectă pe câmpul de luptă": "Am aprecia pe deplin reunirea lor în Ucraina."

This is Australia's Deadliest Armored Vehicle in Ukraine that Surprised Russia

Ambasadorul Ucrainei în Australia, Vasil Miroșnicenko, a distribuit clipul, exprimându-și speranța că susținerea pentru țara sa va continua. "Poporul ucrainean consideră neprețuit sprijinul australian. Suntem recunoscători pentru asistența militară și umanitară oferită până în prezent. Sperăm că va continua anul acesta", a scris acesta pe Twitter.

Hawkei Protected Mobility Vehicle (PMV)

În octombrie, Australia a anunțat că va suplimenta cu 30 de vehicule Bushmaster pachetul de sprijin militar acordat Ucrainei, ridicând la 90 numărul vehiculelor blindate donate. Un contingent al armatei australiene a fost, de asemenea, detașat în Marea Britanie pentru a-i instrui pe militarii ucraineni.

ADVERTISING

Pe 24 februarie, la împlinirea unui an de la invazia Rusiei, guvernul australian a anunțat suplimentarea asistenței militare cu drone de supraveghere și recunoaștere. În aceeași zi, Australia a înăsprit măsurile împotriva Rusiei prin adoptarea unor sancțiuni financiare directe și interzicerea accesului în țară pentru 90 de persoane.

T.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇