Accident mortal și trafic complet blocat pe centura Capitalei. O cisternă a luat foc UPDATE

Accident mortal și trafic complet blocat pe centura Capitalei. O cisternă a luat foc <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O cisternă şi un TIR au fost implicate într-un accident, joi, pe centura Capitalei. Două persoane au murit.

Cisterna a ars cu flacără deschisă și în zonă s-au format nori mari de fum.

Traficul este complet blocat pe cea mai aglomerată şosea din România. Accidentul a avut loc într-o zonă împădurită, lângă calea ferată.

"Traficul este oprit în ambele direcții pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, pentru lichidarea incendiului produs la nivelul unui autotren", anunţă Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române.

ADVERTISING

Ulterior, Poliţia a anunţat că circulația a fost deviată pe centura Capitalei, între Jilava și Măgurele, până la ora 13.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, care s-a produs ca urmare a unui accident între un TIR și o cisternă.

„Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului. Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare”, transmite ISU București-Ilfov.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE 1: Au fost identificate două victime.

„O victimă este conștientă, va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată”, potrivit ISU.

Potrivit Poliției Ilfov, accidentul s-a produs la km 44 între o cisternă care, cel mai probabil, transporta mălai și un alt autotren. Persoana decedată e șoferul autotrenului care transporta fier vechi.

UPDATE 2: Încă o persoană a fost găsită decedată într-unul dintre autovehiculele implicate în accident.

UPDATE 3: Poliţia a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

"În cazul privind evenimentul de pe DNCB Măgurele- Jilava, kilometrul 44, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov revine cu următoarele informaţii: din primele verificări efectuate, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au stabilit faptul că, în cauză, este vorba despre un accident rutier, produs între o autocisternă şi un autotir. A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", informează IPJ Ilfov.

ADVERTISING

Centura Capitalei este prima în topul şoselelor cu cel mai mare trafic din ţara noastră, fiind tranzitată în fiecare zi, în medie, de 28.419 vehicule. Se vede necesitatea pentru A0 - din jurul Capitalei.

Iată topul drumurilor care au cel mai mare trafic din România


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇