Prințul Harry și Meghan au fost implicați într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală” UPDATE Ce spune Poliția

Prințul Harry și Meghan au fost implicați într-o urmărire cu mașina „aproape catastrofală” <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Ce spune Poliția

Prințul Harry, soția sa Meghan și mama acesteia au fost implicați într-o urmărire descrisă de către purtătorul de cuvânt al lui Harry „aproape catastrofală”.

Primele informații arată că Harry, Meghan și mama acestuia erau urmăriți de paparazzi, relatează Sky News.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York.

"Această urmărire neobosită, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)", a adăugat purtătorul de cuvânt.

ADVERTISING

Incidentul a avut loc după prima lor apariție publică de la încoronarea regelui. Harry zburase la Londra pentru ceremonia de încoronare, dar a prins un zbor de întoarcere la Los Angeles câteva ore mai târziu, pentru a fi prezent la cea de-a 4-a aniversare a fiului său Archie.

Ducesa de Sussex a primit un premiu "Woman of Vision" în cadrul ceremoniei de la New York, ea încurajând femeile să lupte pentru egalitate. A preluat premiul la gala anuală a Ms Foundation for Women.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Nu este niciodată prea târziu să începi", a spus ea la evenimentul din New York: "Poți fi vizionara propriei tale vieți… Mai sunt încă atât de multe lucruri de făcut".

UPDATE: Departamentul de Poliţie din New York (NYPD) confirmă doar parţial informaţiile transmise de purtătorul de cuvânt al prinţului Harry.

"Poliţia din New York a asistat echipa de securitate privată care îi protejează pe ducele şi ducesa de Sussex. Erau numeroşi fotografi care au făcut ca transportul lor să fie dificil. Ducele şi ducesa de Sussex au ajuns la destinaţie şi nu au fost raportate coliziuni, somaţii, răniri sau arestări în acest sens", a transmis NYPD într-un comunicat citat de BBC.

La rândul său, Sky News scrie că doi oficiali ai poliţiei din New York au spus că incidentul nu a fost de gravitatea descrisă de purtătorul de cuvânt al cuplului. Sursele au spus că nu cred că urmărirea a fost "aproape catastrofală" şi au descris doar o "scenă puţin haotică".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇