O femeie a încercat să intre cu substanțe interzise în Parlament

O femeie a încercat să intre cu substanțe interzise în Parlament

O tânără a fost oprită, miercuri, să intre în Palatul Parlamentului, după ce a fost prinsă cu o ţigară care ar fi conţinut substanţe interzise. Ea a fost dusă la Secţia 17 de Poliţie, fiind făcute cercetări în acest caz.

Conform unor surse judiciare, tânăra venise pentru a se angaja ca secretară, însă informaţia a fost ulterior dezminţită de reprezentanţi ai conducerii Parlamentului.

Potrivit reprezenţilor Camerei Deputaţilor, la punctul de acces A3S2 din Palatul Parlamentului s-a prezentat o persoană care a fost oprită, suspectându-se că deţinea substanţe interzise. Aceasta nu a trecut de punctul de control şi, conform procedurilor legale, a fost dusă la Sectia 17 de Poliţie.

ADVERTISING

”La data de 17 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar fi avut asupra sa o ţigară, confecţionată manual.

Persoana a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor, urmând ca ţigara să fie expertizată”, a transmis, la rândul său, Poliţia Capitalei.

Incidentul vine după ce, săptămâna trecută, șefa tinerilor AUR a fost prinsă la controlul obligatoriu de la intrarea în sediul Parlamentului cu patru gloanțe.

ADVERTISING

Ulterior, după doar două zile, doi bărbaţi de 71 şi 74 de ani, care urmau să participe la o conferinţă dedicată revoluţionarilor, au fost prinşi la intrarea în Palatul Parlamentului cu arme albe – un box metalic şi cuţite tip briceag, ei fiind duşi la audieri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇