Tânăra care a murit în accidentul de avion de la Letca Nouă ar fi primit zborul cadou

Tânăra care a murit în accidentul de avion de la Letca Nouă ar fi primit zborul cadou

Două persoane au murit în tragedia aviatică de sâmbătă, când un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Letca Nouă, județul Giurgiu.

Una dintre cele două persoane, pilotul, era instructorul de zbor Valentin Anghel, cel care deținea și aerodromul din Letca Nouă și avea și o școală de aviație.

Aerodromul din Letca Nouă a fost deschis în urmă cu aproximativ 2 ani, dar în ultima vreme nu s-au mai făcut zboruri, spune Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă.

Când a deschis Aerodromul, Valentin Anghel a spus că vrea să facă o școală de pilotaj.

ADVERTISING

„Valentin Anghel era un om deosebit. L-am cunoscut, am vorbit de câteva ori. Când a deschis a venit la mine, a spus că face școală de pilotaj”, a spus primarul.

Alături de pilot, în avion se afla o tânără de 28 de ani, a spus primarul Marian Negru.

Potrivit surselor Știrilor Pro TV, fata din avion primise zborul cadou de la iubitul ei.

avion-Letca-Noua-blurat

Accidentul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 14:05, de un martor care a văzut avionul prăbușindu-se în pădure și mai apoi un nor gros de fum, a informat IGSU Giurgiu.

ADVERTISING

La impactul cu solul, avionul a luat foc, iar cele două victime au fost găsite carbonizate.

După cum se vede din imagini, aeronava a fost distrusă, doar o bucată din aripa avionului a rămas intactă. Ancheta care va stabili cauzele producerii accidentului este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Mai multe detalii despre accidentul aviatic din Letca Nouă.

Astăzi, un nou accident în care a fost implicat un avion de mici dimensiuni a avut loc, aparatul de zbor prîbușindu-se în lacul Colibița. Pilotul a murit, însă pasagerul a scăpat cu viață.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇