România TV, cel mai urmărit post în ziua cu nunta lui George Simion. Care a fost profilul publicului

România TV, cel mai urmărit post în ziua cu nunta lui George Simion. Care a fost profilul publicului

România TV a fost cel mai urmărit post TV, sâmbătă, când a dat pe parcursul întregii zile transmisiuni în direct de la nunta liderului AUR, George Simion.

România TV a fost urmărită la nivelul întregii ţări, în fiecare minut, de 390.000 de telespectatori, fiind cel mai urmărit post TV, chiar și decât Pro Tv, dar la o distanță de numai 1.000 de telespectatori, se arată într-o analiză realizată de Pagina de Media.

Totuși, a fost vorba despre un public mai degrabă în vârstă, aproape trei sferturi din publicul care a urmărit nunta lui Simion pe România TV având peste 55 de ani (dintre cei 390.000 de telespectatori, 150.000 au avut peste 70 de ani, iar alți 130.000 au fost din categoria 55-69 de ani).

ADVERTISING

Publicul mai tânăr s-a dus spre Pro TV şi spre Antena 1. De asemenea, la publicul comercial, România TV a fost pe poziția a treia.

Din monitorizarea Paginademedia.ro, dintre televiziunile care au mediatizat nunta liderului AUR, s-a detaşat România TV. Postul a difuzat toată ziua imagini de la eveniment, cu muzică pe fundal, cu invitaţi care au comentat din studio. Reporterii România TV au fost la eveniment, inclusiv realizatorul Victor Ciutacu, îmbrăcaţi în ii şi transmițând laudativ ce se întâmpla la nuntă.

ADVERTISING

Antena 3 a relatat, de asemenea, pe larg, despre nuntă, iar seara a fost evenimentul principal. Iar la Antena 1, la Observator, a fost difuzat un material intitulat "Miting de nuntă pentru viitor de aur".

Și Realitatea TV a mediatizat evenimentul, postul TV întrebându-se la prânz „de unde are Simion bani pentru nunta pe model legionar”, în timp ce seara, pe Realitatea Plus s-a prezentat un material legat de Corneliu Zelea Codreanu.

Pro TV a dat la Ştirile Pro TV de la ora 19.00, un material axat pe incidentele de la nuntă (naşa care a leşinat şi alerta cu bombă). De asemenea, Pro TV a făcut o paralelă între nunta lui George Simion şi cea a liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu.

ADVERTISING

B1 TV a prezentat subiectul ăntr-o dezbatere de seară unde s-a vorbit despre un "miting electoral cu mireasă" și o "nuntă cu poporul pe model legionar."

Digi 24 - subiectul nunții nu a apărut între știri, un material despre eveniment fiind publicat pe site-ul Digi24.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇