Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion (AUR) de la Măciuca. Polițiștii au descins cu câini printre invitați

Ameninţare cu bombă la nunta lui George Simion (AUR) de la Măciuca. Polițiștii au descins cu câini printre invitați

Polițiștii din Vâlcea au primit o sesizare, sâmbătă, cu privire la posibilitatea ca o bombă să fie amplasată la un eveniment privat din localitatea Măciuca, unde are loc nunta lui George Simion, liderul AUR, cu Ilinca Munteanu.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări.

ADVERTISING

Surse judiciare citate de Antena 3 și Mediafax susțin că amenințarea vizează locul în care are loc nunta liderului AUR.

mesaj1
Foto: Captură România TV

Totodată, România TV a publicat și mesajul venit pe mail la adresa redacției, care conține amenințarea respectivă cu bombă la nunta lui George Simion. Jurnaliștii postului de televiziune susțin că același mesaj a fost primit și de Poliția Vâlcea.

Prin urmare, potrivit sursei citate, la fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări. Procedura standard în astfel de situații presupune evacuarea mulțimilor, până la finalizarea analizei autorităților.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

UPDATE: În jurul orei 17:00, Poliția Vâlcea a anunțat că amenințarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost falsă. În urma verificărilor efectuate, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv.

Amintim că George Simion se căsătorește, sâmbătă, cu Ilinca Munteanu, care este cu 11 ani mai tânără decât acesta. La eveniment, care are loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vâlcea, sunt așteptați peste 10.000 de oameni. Invitații vor savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, dar și mititei, iar evenimentul se desfășoară după regulile unui festival.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇