Șoferul care a lovit violent un polițist în trafic a fost lăsat liber. Europol: E beizadeaua unei persoane din SGG. Se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist

Șoferul care a lovit violent un polițist în trafic a fost lăsat liber. Europol: E beizadeaua unei persoane din SGG. Se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist

Reprezentanții Sindicatului Europol anunţă că șoferul care a lovit violent un polițist în trafic, în zona Gării de Nord din Bucureşti, a rămas liber, în timp ce victima îşi va scoate certificat de la INML.

În plus, sindicaliştii susţin că şoferul responsabil ar fi fiul unei persoane din Secretariatul General al Guvernului.

"Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist.

Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!", a transmis pe Facebook Sindicatul Europol.

ADVERTISING

În plus, sursa citată adaugă: "Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist".

În final reprezentanţii poliţiştilor susţin că nu vor tolera așa ceva.

Politist accidentat violent în trafic

Polițist lovit violent de un șofer UPDATE 23:43Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!UPDATE 22:08Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul "avarii", a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare. Șoferul nu a "suportat" critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru. Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât "tentativă la omor".

Posted by Sindicatul Europol on Saturday, November 28, 2020

Un şofer care oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti, este cercetat după ce a lovit un poliţist care iniţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului, a vrut să-l legitimeze pe acesta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sindicatul Europol a postat, sâmbătă seara, pe pagina de Facebook momentul în care șoferul nervos îl lovește violent pe polițist.

„În momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, relatează sindicaliștii Europol.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇