Un polițist a fost lovit cu mașina, la Gara de Nord, de un șofer pe care a vrut să îl legitimeze (Video)

Un şofer care oprise neregulamentar, cu luminile de avarie aprinse, în zona Gării de Nord din Bucureşti este cercetat după ce a lovit un poliţist care inţial i-a atras atenţia să elibereze zona unde oprise şi care, ulterior, la refuzul şoferului, a vrut să-l legitimeze pe acesta.

Incidentul produs sâmbătă  în Capitală a fost făcut public pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. 

Polițist lovit violent de un șofer Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe...

Posted by Sindicatul Europol on Saturday, November 28, 2020

„Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul «avarii», a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a «suportat» critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru”, transmite sindicatul poliţiştilor în postarea de pe reţeaua de socializare. 

ADVERTISING

Colegii poliţistului precizează că şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul în care s-a produs incidentul, iar sâmbătă seară acesta şi se află în custodia poliţiei.

Conform sindicaliştilor din poliţie, încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat acesta „nu poate fi alta decât” cea de "tentativă de omor".

Numărul accidentelor rutiere produse pe autostrăzi vara aceasta a scăzut cu 43%

Soţia unui diplomat american scapă după ce a ucis un tânăr într-un accident rutier. Justiția britanică spune că are imunitate

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇