Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui până la sfârșitul lui mai

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui până la sfârșitul lui mai

Centrul Infotrafic anunţă, marţi, restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, din cauza lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă.

Până în 27 mai se aplică deviere de trafic între kilometrii 156 şi 160.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, 16 martie, până la data de 27 mai 2021, se efectuează lucrări de reabilitare a Podului de la Cernavodă, astfel că pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 160 (Cernavodă) – 156+800 de metri (Feteşti), se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie”,

INFOTRAFIC

Sursa citată a precizat că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Totodată, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇