Reglare de conturi după o șicanare în trafic la Slatina: Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina și târât câțiva metri (Video)

Reglare de conturi după o șicanare în trafic la Slatina: Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina și târât câțiva metri (Video)

Incident grav, la Slatina, unde un șofer a trecut intenționat cu mașina peste un conducător auto care coborâse din autoturism ca să-i ceară socoteală.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina, sâmbătă dimineață, după un conflict în trafic. La un moment dat, un șofer a oprit autoturismul, a coborât și s-a așezat în fața mașinii celuilalt conducător auto. Fără să ezite, acesta a apăsat pedala de accelerație și l-a lovit cu mașina, relatează Olt Alert.

Victima a fost târâtă câțiva metri până pe trotuar.

ADVERTISING

Vă avertizăm că imaginile au un puternic impact emoțional.

Eveniment GRAV, în Slatina. Bărbat lovit intenţionat cu maşina şi târât mai mulţi metri pe trotuar

Imediat după ce mașina se oprește, o camionetă trage alături, iar șoferul acesteia coboară și lovește cu piciorul autoturismul agresorului, probabil în încercarea de a-i face loc victimei să iasă. Între timp, camioneta lăsată neasigurată începe să se deplaseze înapoi, iar șoferul fuge după și reușește să tragă frâna de mână, apoi cheamă ajutoare.

Mai multe persoane, majoritatea bărbaţi, au intervenit şi au ridicat maşina pentru ca victima să fie scoasă de sub autoturism.

Eveniment GRAV, în Slatina. Bărbat lovit intenţionat cu maşina şi târât mai mulţi metri pe trotuar 1

La fața locului au ajuns mai multe autospeciale de poliție și mai multe echipaje medicale.

ADVERTISING

Victima are 30 de ani şi a suferit facturi şi luxaţii la nivelul şoldului, a declarat medicul Florin Popa, director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, citat de News.ro.

Bărbatul a fost stabilizat în unitatea medicală, apoi a fost transportat către Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Între timp, dosarul incidentului a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, fiind făcute cercetări pentru tentativă de omor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇