A încurcat pedalele și a provocat un accident în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara (Video)

A încurcat pedalele și a provocat un accident în curtea Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara (Video)

O femeie de 47 de ani a provocat, vineri, un accident rutier chiar în curtea Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

„O femeie, în vârstă de 47 de ani, în încercarea de a părăsi parcarea privată a unui spital din Timişoara, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, cu un gard, apoi cu un loc de joacă, ulterior oprindu-se într-un copac.

În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISING

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub pe numele femeii, pentru vătămare corporală din culpă, şi continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului. Din primele cercetări se pare că femeia a încurcat frâna cu accelerația.

Accident mai puțin obișnuit în curtea Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara. O femeie de 47 de ani a fost rănită după ce a lovit, cu mașina pe care o conducea, un alt autoturism, un gard, un loc de joacă și un copac. Șoferița fusese la Spitalul “Victor Babeș” pentru administrarea unui vaccin antirabic. În momentul în care s-a urcat în mașină aflata în parcarea unității sanitare i s-a făcut rău și ar fi confundat pedala de frană cu cea de accelerație. Ca atare, când a vrut să iasă din parcare a accelerat puternic, moment în care a lovit o mașină parcată, a doborât gardul de beton, a ajuns în locul de joacă din curte și s-a oprit într-un copac. Medicii de la Terapie Intensivă de la Spitalul “Victor Babeș” au fost primii care au intervenit la fața locului. Ulterior, femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporala și încearcă să afle acum condițiile în care s-a produs accidentul.

Publicată de TVR Timisoara pe Vineri, 29 decembrie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇