Reacția asociaţiilor civice, la eliberarea lui Dragnea: Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţie. Sperăm că va mai vizita această puşcărie

Reacția asociaţiilor civice, la eliberarea lui Dragnea: Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţie. Sperăm că va mai vizita această puşcărie

Asociaţiile civice au reacţionat, joi, după ce Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea coniționată a lui Liviu Dragnea.

”Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat de către Tribunalul Giurgiu, căci de-aia a cerut strămutarea! N-am înţeles dacă i-au dat interdicţie de părăsire a teritoriului, aşa că este foarte posibil să-l caute cu Interpolul ca pe Udrea, Bica, Ghiţă, Mazăre. Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţia Română”, au scris, joi, pe pagina oficială de Facebook, reprezetanţii comunităţii Corupţia ucide.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat de către Tribunalul Giurgiu, căci de-aia a cerut strămutarea!N-am înțeles…

Publicată de Corupția ucide pe Joi, 15 iulie 2021

La rândul lor, reprezentanţii Asociaţiei ”Evoluţie în instituţie” au transmis că speră că Liviu Dragnea va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare care vin din urmă.

ADVERTISING

”Puşcăriaşul Dragnea va fi eliberat de la Rahova după 2 ani de temniţă. Tribunalul Giurgiu a admis astăzi cererea „nimicului" de eliberare condiţionată. Nici nu aveau cum să decidă altfel judecătorii, mai ales ca acesta a suferit foarte mult în tot acest timp cât a fost închis.

În plus, a fost şi ameninţat cu violul în puşcărie. Nu ne rămâne decât să sperăm că va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare care vin din urmă: 10 August, Teldrum, fonduri europene. Are cineva un atelier auto care doreşte angajarea mecanicului Dragnea? Noi am auzit că s-a specializat la Rahova”, au spus aceștia.

Pușcăriașul Dragnea va fi eliberat de la Rahova după 2 ani de temniță. Tribunalul Giurgiu a admis astăzi cererea...

Publicată de Evoluție În Instituție pe Joi, 15 iulie 2021

Ambele asociaţii au fost implicate în protestele faţă de guvernarea PSD pe vremea când formaţiunea era condusă de Liviu Dragnea.

ADVERTISING

Tribunalul Giurgiu a decis, joi, că fostul lider al PSD Liviu Dragnea poate fi liberat condiționat. El va fi pus în libertate chiar azi.

Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019 și executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

El mai are două dosare deschise de DNA, unul după vizita în SUA, în care a fost recent trimis în judecată, și celebrul dosar Tel Drum.

Dacă va fi din nou găsit vinovat și condamnat, el va executa și ce nu a executat acum (1 an si 4 luni).

ADVERTISING

Află mai multe informații relevante pe acest subiect:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇