Protest faţă de restricţiile din Timişoara: Zeci de oameni cer ridicarea carantinei şi demisia primarului Fritz (Video)

Protest faţă de restricţiile din Timişoara: Zeci de oameni cer ridicarea carantinei şi demisia primarului Fritz (Video)

Aproximativ 50 de oameni protestează sâmbătă, la Timişoara, faţă de restricţiile impuse de guvernanţi şi cer ridicarea carantinei din municipiu, care a fost introdusă din data de 8 martie. Protestatarii cer şi demisia primerului Dominic Fritz.

Oamenii s-au adunat în Piaţa Maria din Timişoara, apoi s-au deplasat până în centrul oraşului, pe platoul din faţa Operei, fiind supravegheaţi de poliţişti şi jandarmi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Protestatarii au cerut ridicarea măsurii de carantinare a oraşului Timişoara şi au scandat: ”Timişoara liberă”, ”Libertate nouă, ca-n '89”, ”Fără carantină”, ”Nu suntem cobai”.

De asemenea, ei au cerut demisia primarului Dominic Fritz care a susţinut introducerea carantinei.

Carantina la Timişoara a fost introdusă în data de 8 martie şi a fost prelungită pentru încă şapte zile, după votul de miercuri din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

Rata de infectare cu COVID-19, în Timişoara, este sâmbătă 8,28 cazuri la o mie de locuitori.

Posted by Timișoara Fără Mască on Saturday, March 27, 2021

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!