Prefectul Capitalei: Se poate ajunge la carantină într-un sector

Prefectul Capitalei: Se poate ajunge la carantină într-un sector

Autoritățile ar putea impune carantinarea sectoarelor din București, în care numărul cazurilor de Covid este foarte mare, a declarat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

El a precizat că va cere situația incidenței pentru fiecare sector.

"Se poate ajunge la carantină într-un sector. Carantinarea sectoarelor e posibilă. Este mai dificil, dar dacă se impune vom face acest lucru.

Voi solicita incidența defalcată pe sectoare. Când va fi, o vom afișa pe site-ul prefecturii", a spus prefectul Capitalei.

ADVERTISING

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis marți seara ca restaurantele, cinematografele și teatrele din București să fie închise.

Miercuri, membrii CMBSU au decis să fie închise și cluburile, discotecile, barurile, sălile de jocuri de noroc și cazinourile, a anunțat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu.

Autoritățile anunță, miercuri, cel mai grav bilanț de la începutul pandemiei în România. În ultimele 24 de ore, au fost depistate 2.958 de cazuri noi de coronavirus, după prelucrarea a 27.814 teste.

ADVERTISING

În București au fost raportate 514 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore. În total, în Capitală sunt 20.306 cazuri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇