Poliţistul care a lovit două fetiţe pe trecerea de pietoni circula cu 88 km/oră prin Bucureşti

Poliţistul care a lovit două fetiţe pe trecerea de pietoni circula cu 88 km/oră prin Bucureşti

Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 şi i-a rănit grav prietena circula cu 88 km/oră.

Avocatul Adrian Cuculiș, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accident, susține că, potrivit raportului final, polițistul a circulat cu 88 km/h când a accidentat fetițele pe trecerea de pietoni.

„Neatenția, ignorarea semnelor de circulație și viteza excesivă, toate cuprinse în culpa polițistului. Se mai arată că mașina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, spune avocatul citat.

ADVERTISING

Accidentul a fost pe 13 ianuarie, când cele două fetițe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașina poliției era un singur poliţist.

Bode s-a întâlnit cu tatăl fetiței care a murit

Ministrul de Interne, Lucian Bode, anunță că s-a întâlnit cu tatăl fetiței accidentate mortal.

„Structura de poliție colaborează cu anchetatorii - este un dosar penal acolo deschis, pune la dispoziția procurorului de caz absolut toate detaliile, inclusiv aspecte legate de ceea ce spuneați dumneavoastră - viteza cu care circula în momentul respectiv polițistul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Personal, am transmis familiei, cât și Poliției Capitalei tot ceea ce a depins de mine”, spune Lucian Bode, întrebat de ce polițistul care a lovit două fetițe cu mașina circula cu 88 km/oră.

El afirmă că își dorește ca acest caz să se clarifice cu celeritate.

„În urmă câteva zile am discutat cu tatăl fetei. Spun lucrul acesta ca să arăt foarte limpede că ministrul de Interne, Ministerul Afacerilor Interne are toată deschiderea și disponibilitatea ca acest caz sunt să clarifice cu celeritate și ancheta procurorului, ancheta Parchetului să se desfășoare cu celeritate, astfel încât o instanță din România să se pronunțe pe această tragedie”, conchide Bode.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇