Poliţistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare familiei

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa a trimis o scrisoare familiei

Poliţistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni în Bucureşti şi a rănit alta a trimis fiecărei familii câte o scrisoare. În scrisoarea adresată familiei Raisei, fetiţa care a murit, poliţistul (foto) îşi cere iertare şi spune că ar da orice să poată da timpul înapoi. ”Sper ca în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci pe un om care v-a greşit enorm”, afirmă poliţistul.

Părinţii fetei care a murit au fost de acord ca avocatul lor să publice documentul.  

”Îndurerată familie, 

Nici nu ştiu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat şi ştiu că orice aş spune în aceste momente în faţa dumneavoastră nu mai are importanţă, dar, totuşi, vreau să îmi cer iertare. Ştiu că nu o voi primi, dar... 

Îmi exprim regretul profund faţă de familia dumneavoastră nevoită să treacă prin aceste tragic eveniment.  

Nu pot să mai fac nimic, aş da orice să pot să întorc timpul, orice”, arată poliţistul în scrisoare.  

”Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiţei dumneavoastră, sunt convins că o va face şi mă rog în acelaşi timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat.  

Ştiu că nu am cum să vă cer acum să mă iertaţi, nici nu mă aştept la asta acum, doar atât sper că în viitor să nu mă mai percepeţi ca un criminal, ci pe un om care v-a greşit enorm şi care va trăi toată viaţa cu această grea apăsare.  

Am greşit, am greşit şi nu ştiu ce pot să mai fac”, a adăugat poliţistul.  

Acesta s-a oferit inclusiv să trimită un ajutor pentru înmormântare.  

”Îmi trec multe gânduri şi oricât aş scrie tot aici revin, regret enorm cele întâmplate şi aş da orice să pot să mă întorc şi să îndrept ce am făcut. Mă opresc aici pentru că indiferent cât şi ce aş mai spune nu va îndrepta ce am făcut aş dori dacă se poate să vă trimit un ajutor pentru înmormântare orice pot să ofer o voi face.  

Sincere regrete”, a mai scris poliţistul.  

In urma discutiei cu familia Raisei, acestia au fost de acord cu publicarea scrisorii primite de la politistul Popescu unde acesta isi cere iertare familiei. Fara prea multe vorbe, o las mai jos :

Publicată de Cuculis Adrian Calin pe Vineri, 21 ianuarie 2022

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Sectorul 1, în timp ce poliţistul, despre care procurorii spun că nu se afla în misiune, circula cu viteză.  

El a accidentat două fete – una de 11 ani şi una de 13 ani. Cea de 11 ani a murit la faţa locului, în ciuda eforturilor depuse de medici.  

Joi, polițistul a fost audiat de procurori și a recunoscut că nu era în misiune și circula cu viteză.

Autorul accidentului a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.