Poliţiştii din Timişoara cer ajutorul pentru identificarea unui bărbat care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat (FOTO)

Poliţiştii din Timişoara cer ajutorul pentru identificarea unui bărbat care a luat 6.000 de euro dintr-un bancomat (FOTO)

Poliţiştii din Timişoara solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care a sustras dintr-un bancomat suma de 6.000 de euro, pe care un bărbat încercase să o depună în cont, dar banii rămăseseră în interiorul locaşului.

Tânărul purta ochelari de soare, căciulă şi mască. 

bancomat2
Foto: captură video Tion.ro

„Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au în lucru un dosar penal privind săvârşirea de către autor neidentificat a infracţiunii de furt. În data de 26 octombrie a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timişoara pentru a depune în contul personal suma de 6000 euro.

ADVERTISING

După ce banii au fost depuşi, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”, a transmis IPJ Timiş. 

Dacă aveți informații, sunați la 112 sau contactați cea mai apropiată unitate de poliție.

Publicată de tion.ro pe Vineri, 19 noiembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇