Polițist local, filmat cum bate un cetățean în centrul Sibiului (Video)

Polițist local, filmat cum bate un cetățean în centrul Sibiului (Video)

Un polițist local din Sibiu a fost filmat în timp ce lovește un om al străzii, chiar în centrul orașului, în mijlocul zilei. Martorii spun că totul ar fi pornit de la faptul că bărbatul lovit nu purta mască de protecție.

Imaginile au fost surprinse sâmbătă de camera de pe bordul mașinii unui trecător. Martorul a declarat pentru publicația sibiană Turnul Sfatului că a oprit și l-a întrebat pe polițist de ce îl bate pe cetățean.

Din primele informații reiese că între omul străzii și polițist ar fi avut loc un schimb de replici, dar filmarea nu are sunet și nu surprinde decât momentul în care agentul traversează strada și îl lovește pe cetățean.

ADVERTISING

Din spusele martorului, este posibil ca bărbatul agresat să fi fost în stare de ebrietate, pentru că ar fi încercat să continue disputa cu polițistul, după ce a fost pus la pământ și a mai primit un pumn de la polițist, care nu se vede pe filmare.

„Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă”, relatează martorul citat de presa locală.

ADVERTISING

Incidentul s-a produs lângă parcarea turistică din centrul Sibiului, la intrarea pe str. Nicolae Bălcescu, care duce în Piața Mare.

Polițist local bate un om al străzii pentru că nu purta mască

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇