O tânără specializată în dansuri orientale și machiaj a fost angajată la Transelectrica

O tânără specializată în dansuri orientale și machiaj a fost angajată la Transelectrica

Compania SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, a angajat în funcția de consilier o tânără specializată în dansuri orientale și machiaj.

Secretariatului General al Guvernului a transmis Economedia că Raluca Paraschiv a fost angajată în 6 iulie, prin concurs.

Programul de muncă al tinerei de 33 de ani este de 8 ore pe zi și încasează un salariu de bază de încadrare net în cuantum de 2.924 lei.

Raluca-Paraschiv
Foto: Facebook/Raluca Paraschiv

A lucrat și la Poliția Rutieră București

Potrivit Economedia, Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București. A practicat dansuri orientale, iar mai multe anunțuri în care își vindea serviciile pe sume ce porneau de la 100 de euro sunt încă disponibile online.

Raluca-Paraschiv-2
Foto: Facebook/Raluca Paraschiv
Raluca-Paraschiv-4

Totodată, tânăra a lucrat o perioadă la Poliția Rutieră din București, inclusiv ca responsabil cu protecția muncii, în perioada în care polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident.

ADVERTISING

La acea vreme, tatăl Ralucăi Paraschiv, Toader Paraschiv, era secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor și i-a luat atunci apărarea lui Gabriel Oprea.

Fata s-a specializat apoi în machiaj și și-a înființat propria școală de machiaj, Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Citeşte şi articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇