O bolnavă de Covid trimisă la tratament în Ungaria a murit pe drum

O bolnavă de Covid trimisă la tratament în Ungaria a murit pe drum

O femeie de 66 de ani, cu COVID-19, care urma să fie transferată de la Timişoara la Szeged, în Ungaria, a murit.

Ambulanţa a fost întoarsă din drum chiar de la ieşirea din Timişoara, întrucât starea pacientei s-a înrăutăţit brusc.

Pe de altă parte, aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române a aterizat la Timişora, joi seara, cu trei pacienţi cu COVID-19, de la Bucureşti, care sunt duşi cu ambulanţe la Szeged, în Ungaria.

Potrivit medicilor, o femeie de 66 de ani, cu COVID-19, care era pregătită pentru a fi transferată, joi, la Szeged, în Ungaria, cu o ambulanţă, a fost întoarsă din drum, la ieşire din Timişoara, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutăţit brusc. Revenită la spital, femeia a decedat în scurt timp.  

ADVERTISING

O a doua femeie, tot de 66 de ani, a fost transferată cu succes în Ungaria.  

Joi seara, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni speciale, a aterizat pe Aeroportul Internaţional Timişoara, de la Bucureşti, cu trei pacienţi cu COVID-19, aflaţi în stare gravă.

Aceştia vor fi monitorizaţi de echipe medicale complexe şi preluaţi de pe pista aeroportului, pentru a fi transferaţi, de asemenea, în Ungaria, la Szeged.  

Cu câteva ore înainte de această misiune, o altă aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române a efectuat o misiune de transport umanitar de la Bucureşti, la Oradea, unde a dus alţi cinci bolnavi care apoi au fost transferaţi cu ambulanţe la Spitalul din Debrecen.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇