O fostă profesoară din Cernavodă a fost omorâtă în casă. A fost găsită legată și cu căluș

O fostă profesoară din Cernavodă a fost omorâtă în casă. A fost găsită legată și cu căluș

O femeie de 50 de ani a fost găsită moartă în locuința ei din Cernavodă, anchetatorii suspectând că este vorba despre un omor pentru că victima a fost găsită cu mâinile legate la spate, avea un căluş în gură şi prezenta urme de violenţă pe corp.

Potrivit anchetatorilor, o femeie a sunat joi dimineaţă la 112 şi a anunţat că sora ei nu mai răspunde la telefon şi nici la uşă, iar în zona respectivă a ajuns un echipaj de pompieri, care au găsit persoana decedată.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

După ce procurorii au încheiat cercetarea la faţa locului, trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.  

Anchetatorii au un suspect în acest caz, au declarat surse pentru News.ro.

Femeia găsită moartă fusese profesoară de psihologie la Medgidia şi, conform unor vecini, persoana care în ultimul timp a fost văzută în locuinţa acesteia este un muncitor care îi montase jaluzele la ferestrele locuinţei, relatează Digi24.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro: