Noi imagini cu Klaus și Carmen Iohannis din Africa. S-au plimbat cu ”Șoimul Mării” (Foto)

Noi imagini cu Klaus și Carmen Iohannis din Africa. S-au plimbat cu ”Șoimul Mării” (Foto)

Noi imagini cu președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, din timpul vizitei în Africa, au apărut pe rețelele de socializare.

Șeful statului și soția sa s-au plimbat sâmbătă pe ocean, din Dar es Salaam până în Zanzibar, cu o navă de agrement privată, iar compania care i-a dus în larg a postat imaginile.

Klaus Iohannis apare zâmbind larg, iar Carmen Iohannis este surprinsă făcând fotografii.

“Câteva poze cu președintele României. Klaus Iohannis a călătorit cu Azam Marine „Kilimanjaro 8 – Soimul mării” de la Dar es Salaam la Zanzibar pentru o vizită guvernamentală”, a scris compania pe Twitter.

ADVERTISING

Baadhi ya picha na matukio wakati Rais wa Romania Mhe. Klaus Iohannis aliposafiri na Azam Marine “Kilimanjaro 8 - The...

Publicată de Azam TV pe Luni, 20 noiembrie 2023

Preşedintele Klaus Iohannis ajunge marţi într-o vizită oficială în Senegal, ultima din cadrul turneului din Africa.

ADVERTISING

Șeful statului va vizita azi Asociaţia senegaleză pentru protejarea copiilor cu deficienţe mintale (ASEDEME), Centrul Aminata Mbaye - Grand-Yoff, din Dakar. Miercuri, preşedintele Iohannis va vizita Insula Goree, patrimoniu UNESCO, fost avanpost al comerţului cu sclavi, unde se va întâlni cu oficialităţile locale. De asemenea, va vizita Casa de sclavi "Maison des Esclaves" şi Liceul de fete Mariama Ba.

Joi, Klaus Iohannis va fi primit de omologul său din Senegal, Macky Sall, la Palatul Prezidenţial. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete şi oficiale, urmate de declaraţii de presă comune. Cu această ocazie vor fi semnate documente oficiale.

ADVERTISING

Şeful statului va participa tot joi la inaugurarea Casei Naţiunilor Unite din Senegal, împreună cu preşedintele Republicii Senegal, Macky Sall, şi la vernisajul expoziţiei "Măşti tradiţionale africane - Măşti tradiţionale româneşti", organizată în cooperare cu Muzeul Ţăranului Român, la Muzeul Civilizaţiilor Negre din Dakar. Preşedintele Iohannis va avea şi o întâlnire cu foşti studenţi din Senegal care au învăţat în România.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇