Nelu Iordache a fost săltat de pe Aeroportul Otopeni și dus la DNA

Nelu Iordache a fost săltat de pe Aeroportul Otopeni și dus la DNA

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost ridicat, miercuri, de procurori de pe Otopeni şi dus la DNA.

El este audiat într-un nou dosar de corupţie, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

El ar fi fost preluat miercuri de procurori chiar când a ajuns în țară din Roma, de pe Aeroportul Otopeni, și dus imediat la audieri, conform Antena3.

Nelu Iordache, considerat unul din "regii asfaltului", patron al companiei Romstrade, a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie, având şi o condamnare de 12 ani şi 6 luni închisoare, care nu este însă definitivă.

Astfel, în luna martie, el a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 12 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi delapidare, într-un dosar în care este acuzat de DNA că a înregistrat în contabilitatea companiei de transport aerian Blue Air achiziţii fictive de materiale publicitare, prejudiciind statul român cu 2 milioane euro.

Pe de altă parte, în luna ianuarie 2020, Nelu Iordache a fost achitat definitiv, de Curtea de Apel Bucureşti, într-un alt dosar de corupţie, legat de modernizarea Transalpina.

La ultimul termen din alt proces de corupție, avocatul a spus în sală că acesta e plecat in Italia.

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!