Negocierile comerciale pe Brexit au înregistrat un regres

Negocierile comerciale pe Brexit au înregistrat un regres

Negocierile comerciale dintre Marea Britanie şi Uniunea Europeană au regresat, iar aşteptările ca negociatorul european pentru Brexit, Michel Barnier, să revină la Londra la acest sfârşit de săptămână pentru a încheia un acord s-ar putea să nu devină realitate.

„În pofida negocierilor intense din ultimele 24 de ore (alimentate de pizza şi sandviciuri), mi s-a spus de o sursă britanică că „discuţiile au regresat puţin astăzi”, a scris pe Twitter editorul politic al Sky News, Beth Rigby.

Rigby a mai precizat că o sursă europeană i-a declarat că se aşteaptă ca Barnier să se întoarcă la Bruxelles şi apoi să revină în Marea Britanie în weekend pentru a încheia o înţelegere, dar în lumina ultimelor dezacorduri este posibil ca aceasta să nu se mai întâmple.

Citește și:

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!