Ministrul Vlad Voiculescu a răbufnit referitor la cazul bătrânului ignorat la spital: Ce ar fi trebuit să fac, trebuia să trimit potera direct?

Ministrul Vlad Voiculescu a răbufnit referitor la cazul bătrânului ignorat la spital: Ce ar fi trebuit să fac, trebuia să trimit potera direct?

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a răbufnit, luni seara, referitor la cazul bătrânului ținut în genunchi pe holurile unui spital din Corabia.

Voiculescu a fost întrebat, la Antena3, cum îi răspunde lui Rareș Bogdan, care i-a solicitat ca managerul unității sanitare să fie demis.

”Ce ar fi trebuit să fac, trebuia să trimit potera direct?!”, a întrebat retoric Voiculescu, citat de Digi24.

Evident că încercăm să aflăm care este situaţia reală. Aplicăm amenzi unde este cazul. Sunt două persoane care au fost amendate, la fel şi spitalul. Este comisie de etică în spital şi procedurile sunt reverificate, împreună cu tot personalul din spital.

ministrul Sănătății
ADVERTISING

Primele sancțiuni după ce un bătrân căzut în genunchi a fost ignorat într-un spital din Corabia

Reacția a venit după ce liderul liberal a comentat:

Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini. Știu că poți să o faci și sper să o faci. Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești... fiind înlocuiți peste noapte... tot în mandatul tău, dragă Vlad. 

Rareș Bogdan, pe Facebook
ADVERTISING

Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta. Și eu, și tu, aveam o carieră de...

Posted by Rares Bogdan on Sunday, January 10, 2021

Imagini cu un bătrân care stă în genunchi pe holurile unui spital, neputând să se ridice, au fost filmate şi postate pe Facebook. Cea care le-a realizat susține că totul s-a întâmplat la spitalul orăşenesc din Corabia.

În imaginile postate se vede cum cadre medicale care asistă la ce i se întâmplă bătrânului îi cer acestuia să se ridice singur pe scaun şi îl ghidează, fără a-l ajuta, deşi, în mod evident, vârstnicul, care spune că a suferit un accident vascular, abia se poate mişca.

ADVERTISING

Iată aici mai multe detalii – Un bătrân căzut în genunchi pe holurile unui spital din Corabia e ignorat de cadrele medicale. Reacția Ministrului Sănătăţii

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇