Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română se implică în vaccinarea antiCovid

Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română se implică în vaccinarea antiCovid

Ministerul Sănătății anunță că Biserica Ortodoxă Română va difuza în eparhii materiale informative despre vaccinarea antiCovid.

Informațiile vor fi cuprinse într-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

Totodată, ministerul amintește într-o postare pe Facebook că Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul și precizează că ”Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”

ADVERTISING

”Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

ADVERTISING

Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”

Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Ministerul Sănătății.

Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din...

Posted by Ministerul Sănătăţii - România on Sunday, January 10, 2021
ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇