Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Tânărul e în Italia

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Tânărul e în Italia

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, decizia fiind definitivă.

El este acuzat că alături de alți inculpați ar fi sechestrat și bătut un tânăr care le-a împrumutat bani și apoi i-a cerut înapoi, potrivit Digi24.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Fapta a avut loc în anul 2015, iar în 2016, Mario Iorgulescu a fost reținut de procurori și inculpat.

Nu este însă singurul dosar pe numele său. În luna august 2020, Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, în urma unui accident din septembrie 2019, în care a murit un tânăr de 24 de ani.

La acel moment, Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l şi se afla sub influenţa cocainei, au spus procurorii.

Mario Iorgulescu se află în prezent în Italia, unde spune că se recuperează după accident, iar pe numele său există un mandat european de arestare emis de Tribunalul București.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!