Mai mulți șoferi drogați decât băuți prinși la volan într-o razie a poliției în București

Mai mulți șoferi drogați decât băuți prinși la volan într-o razie a poliției în București
Foto: Monitorul de Cluj

Consumul de droguri pare că este tot mai răspândit în România și se vede cel mai bine în statisticile polițiștilor în urma controalelor rutiere pe care aceștia le desfășoară.

Utimul control, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în București: poliţiştii Brigăzii Rutiere au aplicat 96 de amenzi în valoare de peste 51.000 de lei și au fost constatate 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, jumătate pentru conducere sub influenţa drogurilor.

Mai exact, un bărbat în vârstă de 28 de ani conducea un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 după ce consumase amfetamină și cannabis. Tot în sectorul 1, un tânăr în vârstă de 22 de ani conducea după ce consumase cannabis. De asemenea, după ce consumaseră cannabis s-au urcat la volan un bărbat de 31 de ani în sectorul 5 și o tânără de 20 de ani în sectorul 3.

ADVERTISING

Șoferii depistați conducând sub influența drogurilor au fost mai puțini decât cei care conduceau băuți, la razia polițiștilor din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Numai în acest weekend, am mai avut un accident produs în Târgoviște de un tânăr care consumase droguri, dar și zeci de șoferi care conduceau drogați prinși într-o razie a poliției pe drumul spre Electric Castle.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇