Jaf cu împușcături și urmărire ca-n filme, la Amsterdam. Poliția spune că e un miracol că nu au fost mai multe victime (Video)

Jaf cu împușcături și urmărire ca-n filme, la Amsterdam. Poliția spune că e un miracol că nu au fost mai multe victime (Video)

O persoană a fost ucisă și două au ajuns la spital după ce au fost împușcate de polițiști într-o urmărire ca în filme, pe străzile din Amsterdam.

Hoții au vrut să jefuiască o mașină de transport valori și apoi au încercat să scape de poliție. În timpul urmăririi, care s-a terminat pe un câmp dintr-un orășel aflat la nordul capitalei olandeze, atât Poliția, cât și hoții au tras focuri de armă.

”Este un miracol că nimeni altcineva nu a fost rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Amsterdam, Rob van der Veen. Acest lucru este cât se poate adevărat având în vedere că totul s-a întâmplat miercuri la pranz, când oamenii își vedeau de activități, iar hoții au mers cu mașinile cu mai mult de 70 km/h pe pistele destinate bicicliștilor, potrivit NL Times.

ADVERTISING

Potrivit Deutchnews, hoții ar fi din Belgia și Franța și duba atacată conținea metale și pietre prețioase ce valorau în jur de 50 de milioane de euro.

Pe lângă cei 2 care au ajuns în spital, alte patru persoane au fost arestate. Hoții au abandonat mașinile și au vrut să scape fugind pe jos prin câmp. Poliția a fost asistată din aer de două elicoptere.

Suspecții au vrut să-și steargă urmele și au dat foc la două dintre mașinile cu care încercaseră să scape.

ADVERTISING

Poliția continuă cercetările, nefiind sigură că a prins toți suspecții.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇