Incendiu la un vapor de la șantierul naval Midia. Patru persoane au murit (Video)

Incendiu la un vapor de la șantierul naval Midia. Patru persoane au murit (Video)

Un incendiu a izbucnit, joi, la un vapor aflat în şantierul naval Midia, judeţul Constanţa. Pompierii au intervenit rapid și au răcit pereții navei, pentru a putea intra, în condițiile în care existau informații că sunt persoane surprinse în interior. Au fost găsite patru persoane decedate.

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați, joi după amiază, să intervină la un incendiu izbucnit la un vapor aflat în şantierul naval Midia.

Potrivit ISU Constanța, nava se află în reparații, la cheu. Deoarece existau informații că sunt persoane prinse în interiorul navei, au fost realizate dispozitive de căutare/salvare a 4 persoane posibil surprinse la interior, iar pompierii au început să răcească pereții navei.

‼️UPDATE‼️Dispozitivul de intervenție a fost suplimentat cu 1 Unitate de Terapie Intensiva Mobilă și 1 autospecială de stingere cu praf și azot.——-🚨Constanta - loc. Midia🚨 - incendiu ce se manifestă în zona motoarelor la o ambarcațiune aflată în reparație.Din informațiile preliminare, în interior este posibil să fie persoane surprinse.La locul evenimentului au fost alocate 5 mașini de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport personal și victime multiple și 1 autoscară.Accesul mijloacelor tehnice către locul interventiei se poate face pe cale terestră, ambarcațiunea aflându-se acostată la cheu.Misiunea este în dinamică.

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Joi, 8 august 2024

Inițial, au fost identificate două victime, ambele prezentând leziuni incompatibile cu viața, a informat ISU Constanța. Ulterior și celelalte două persoane au fost găsite decedate.

ADVERTISING

La locul intervenției au fost trimise 6 maşini de stingere, o autoscară, 2 SMURD şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere cu praf şi azot.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇