Încă un atac în SUA: A venit înarmat la muncă și și-a împușcat colegii

Încă un atac în SUA: A venit înarmat la muncă și și-a împușcat colegii

Trei persoane au fost ucise și o alta a fost rănită joi, după ce un bărbat înarmat a deschis focul asupra colegilor săi într-o fabrică din nordul statului Maryland.

„Ofițerii de la Departamentul de Poliție din Smithsburg au sosit la fața locului și au găsit o victimă rănită în afara fabricii. În interior au fost descoperite alte 3 victime, toate decedate”, au anunțat autoritățile, potrivit Fox News.

Suspectul a fost identificat ca fiind un bărbat de 23 de ani din Virginia de Vest.

El a fugit de la fața locului înainte de sosirea autorităților, dar a fost găsit în apropiere. A urmat un schimb de focuri, iar bărbatul înarmat și un polițist au fost răniți, au spus autoritățile. Ambii au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISING

Anchetatorii nu au stabilit care a fost motivul atacului. Atacatorul și toate victimele sale erau angajați ai companiei Columbia Machine din Smithsburg, în nordul statului Maryland, în apropiere de granița cu statul Pennsylvania.

Statele Unite au fost zguduite în ultimele săptămâni de atacuri în masă, în care au murit 10 oameni în New York, 19 copii şi doi profesori în Texas, precum şi doi medici, o recepţioneră şi un pacient în Oklahoma. 

Drept urmare, preşedintele Joe Biden a cerut Congresului să interzică armele de asalt, să extindă verificările de cazier şi să implementeze alte măsuri de control al armelor de foc.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇