Un copil de 5 ani a fost lovit de mașina Poliției, în Bolintin-Vale

Un copil de 5 ani a fost lovit de mașina Poliției, în Bolintin-Vale

Un copil de 5 ani a fost lovit, luni, de mașina Poliției, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu. Poliția transmite că cel mic era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, dar nu a pățit nimic.

Luni, în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier copilul nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost chemat un echipaj de ambulanță.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, informează sursa citată.

Incidentul vine însă pe fondul a două tragedii în care a fost implicată Poliția, ce au avut loc săptămâna trecută. Este vorba despre cazul Raisei, fetița de 11 ani care a murit după ce a fost călcată cu mașina de un polițist, dar și al bărbatului care a fost omorât cu pietre în stradă chiar la Bolintin-Vale.

De altfel, după protestele localnicilor, forțele de poliție au fost suplimentate în localitate.