În Giurgiu se renunță la închiderea teraselor, la ora 23:00. Interdicția a fost valabilă doar 3 zile

În Giurgiu se renunță la închiderea teraselor, la ora 23:00. Interdicția a fost valabilă doar 3 zile

Autoritățile din Giurgiu au decis să renunțe la măsura care prevedea închiderea teraselor și restaurantelor din județ după ora 23.00. Totodată, și sălile de jocuri de noroc vor putea funcționa în timpul nopții.

Interdicțiile au intrat în vigoare pe 1 august, iar Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis să le anuleze, potrivit giurgiuveanul.ro.

Dublu record negativ: 48 de morți în ultimele 24 de ore și 436 de pacienți la ATI. Încă o zi cu peste o mie de cazuri noi de coronavirus (Infografice)

ADVERTISING

Rămâne însă în vigoare obligativitatea cetățenilor de a purta masca de protecție în spaţiile publice deschise.

Lista actualizată cu județele unde este obligatoriu să porți mască sanitară și în aer liber

”Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează că în urma ședinței Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din data de 03.08.2020, au fost adoptate următoarele măsuri:

se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă.

ADVERTISING

Precizăm că măsurile enumerate mai jos își încetează aplicabilitatea începând cu data de 03.08.2020.

  • se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 – 6.00.
  • se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Giurgiu.
ADVERTISING

Timișoara nu mai închide terasele devreme, după ce Robu s-a plâns că a fost indus în eroare

Județul Giurgiu are în prezent 425 de cazuri confirmate de COVID-19.

Terasele s-au închis la 23:00, în Centrul Vechi și pe litoral. Și angajații, și clienții sunt nemulțumiți (Foto)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇