Gheorghe Ștefan a fost oprit de polițiști în trafic și dus la închisoare: E a patra oară când intru, cunosc regulile

Gheorghe Ștefan a fost oprit de polițiști în trafic și dus la închisoare: E a patra oară când intru, cunosc regulile

Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan ”Pinalti”, condamnat la 4 ani si 6 luni de închisoare în același dosar cu Viorel Hrebenciuc, a fost oprit de polițiști în trafic și dus la penitenciatul din Bacău.

”Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiția, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar”, a declarat Gheorghe Ștefan, potrivit Antena3.

În dosarul Giga TV, fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani închisoare cu executare.

La scurt timp după decizia magistraților, polițiștii s-au dus la vila sa din Capitală să-l ducă la închisoare. Potrivit Digi24, Hrebenciuc se pregătea să se predea, astfel că polițiștii s-au întâlnit cu el în curte. Oamenii legii l-au preluat și l-au dus la Penitenciarul Rahova.

Totodată, fosta şefă CNA Laura Georgescu a primit o condamnare de 4 ani și 4 luni de închisoare, în timp ce Narcisa Iorga, fost membru CNA, a primit 3 ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 5 ani.

În plus, Narcisa Iorga trebuie să facă 120 de zile de muncă în folosul comunităţii, fie la ADP Sector 2, fie la ADP Sector 6.

Iată și articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇