Gheorghe Ștefan a fost oprit de polițiști în trafic și dus la închisoare: E a patra oară când intru, cunosc regulile

Gheorghe Ștefan a fost oprit de polițiști în trafic și dus la închisoare: E a patra oară când intru, cunosc regulile

Fostul primar din Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan ”Pinalti”, condamnat la 4 ani si 6 luni de închisoare în același dosar cu Viorel Hrebenciuc, a fost oprit de polițiști în trafic și dus la penitenciatul din Bacău.

”Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiția, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar”, a declarat Gheorghe Ștefan, potrivit Antena3.

În dosarul Giga TV, fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani închisoare cu executare.

ADVERTISING

La scurt timp după decizia magistraților, polițiștii s-au dus la vila sa din Capitală să-l ducă la închisoare. Potrivit Digi24, Hrebenciuc se pregătea să se predea, astfel că polițiștii s-au întâlnit cu el în curte. Oamenii legii l-au preluat și l-au dus la Penitenciarul Rahova.

Totodată, fosta şefă CNA Laura Georgescu a primit o condamnare de 4 ani și 4 luni de închisoare, în timp ce Narcisa Iorga, fost membru CNA, a primit 3 ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 5 ani.

În plus, Narcisa Iorga trebuie să facă 120 de zile de muncă în folosul comunităţii, fie la ADP Sector 2, fie la ADP Sector 6.

Gheorghe Ștefan, oprit de Poliție în trafic și dus la închisoare: E a patra oară când intru, cunosc

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇