Firea critică dur conducerea militară de la DSP București: Militari puși să acopere prostia și afacerile din pandemie!

Firea critică dur conducerea militară de la DSP București: Militari puși să acopere prostia și afacerile din pandemie!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, atacă dur decizia ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, de a pune un militar la conducerea DSP București.

Ordinul a fost semnat de Tătaru vineri, 7 august.

Direcția de Sănătate Publică București a fost pusă sub conducere militară

Firea susține, într-o postare pe Facebook, că militarii au fost puși la conducerea DSP ca să ”acopere prostia și afacerile din pandemie”.

Militari puși să acopere prostia și afacerile din pandemie! Cât îi mai tratați ca pe niște ființe inferioare pe români, ”dragi” guvernanți? Cât ne mai mințiți, manipulați, prostiți? Azi, o nouă dovadă a lipsei de respect față de oameni pe care o manifestă guvernul PNL!

A aflat o țară întreagă despre haosul care domnește, la 5 luni de la debutul pandemiei, în majoritarea DSP-urilor din țară, în frunte cu București!

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
ADVERTISING

Edilul mai arată că, ”după atâtea luni de zile, nu s-au dimensionat corespunzător cu personal, nu s-au dotat, nu au proceduri eficiente, reguli clare”.

Zile în șir se sună la DSP-uri și nu răspunde nimeni! Pacienții sunt transferați fără nicio noimă cu precădere la unele spitale, pentru a le sufoca, în timp ce altele sunt goale sau lejere.

Au blocat testarea bucureștenilor de la Arena Națională! Au girat prin aviz cabinete medicale care dau erori impardonabile, pe bandă rulantă, la testarea PCR! Lipsă crasă de profesionalist și de respect față de cetățeni!

Gabriela Firea

Tătaru încearcă să justifice problemele de la DSP: De ce nu se răspunde la telefon și nu s-au plătit 50 de milioane de lei către centrele de testare

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Reacția normală, demisia sau demiterea”

Firea mai susține că reacția normală în acest caz ar trebui să fie demisia sau demiterea ministrului Sănătății, urmând ca noul ministru ”să facă urgent ordine în DSP-uri”.

În loc de această atitudine absolut firească, premierul îl girează în continuare pe ministrul PNL al Sănătății! Doar e coleg de partid cu el și prieten!!

Mai mult, circumstanță agravantă, în loc să demită, măcar, directorul DSP București (fina ministrului educației-PNL), această doamnă Nicolescu rămâne în continuare la cârma DSP București, cu o singură dar gravă modificare! I s-a adus un coordonator militar!!

Gabriela Firea
ADVERTISING

PNL a mai racolat un primar PSD să-i fie candidat. E chiar fin al Gabrielei Firea

Primarul mai întreabă ”ce treabă are Armata cu Sănătatea?”, pentru că ”nu mai suntem în stare de urgență”.

Nu mai suntem sub ordonanțe militare! Toată omenirea se relaxează inteligent, numai noi aducem comandă militară în Sănătate, pentru că Guvernul nu este în stare să demită politrucii și incompetenții din DSP și Ministerul Sănătății!

Sunt mii de medici capabili care pot fi cooptați să conducă DSP-urile! Trebuie căutați în spitale, nu în sediile de partid! De ce să aduci generali la pensie să conducă DSP?? Care e logica? Nu avem suficienți medici tineri, dornici de muncă și care pot fi promovați? Doar că acoperi incompetenții cu carnet de partid?

Gabriela Firea
https://www.facebook.com/gabifirea/posts/3432640326798750?__xts__[0]=68.ARAVX0tHRfiu8tmO_NDpR83LxJlG_rkca1eLRQow7zHWZpYXbW3yYRnW-SQykOLOwtbMf5wDiCZ09QnindBccbKEzoqfgU6olv1BLo1dUHlCRsI2lYe9alOqrkO1lPwXijBbzENDJP7JxsZV5bKy1FnOy49GwT9AVP9oRlHMg4LibGsPryoAJsJ0t_jHPdBmOmzD_6s7P5o8Hj2l6d0gk0q9OZYVzGdTCMVB8q_9BZHahll44YNMKVYr21V1PlpN-9cnJooY-ueFVENSC-czr13Pr9fzt89Ow-hZ5y9TpnwfGfTA3KhN7363FdYb58BFGg_Izi1t5YPk7OIS7hdPLw&__tn__=-R

Povestea unui polițist cu COVID-19, lăsat în agonie de DSP București. Sunt 1.000 de polițiști infectați în țară

Conducere militară la DSP București

Secretarul de stat generalul medic Ionel Oprea va coordona Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Ministerul Sănătăţii.

”Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru l-a desemnat pe secretarul de stat generalul medic Ionel Paul Oprea să preia, în cadrul atribuţiilor ce le deţine la nivelul MS, coordonarea activităţii Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti până la remedierea deficienţelor constatate la nivelul acestei instituţii.

Ministrul Sănătăţii a solicitat secretarului de stat şi continuarea evaluării activităţii acestei instituţii demarată de echipa condusă de directorul general Bogdan Nica”, a transmis, vineri, MS.

Vezi și Medic de la DSP București, confirmat cu noul coronavirus. Tătaru: Nu am fost informat! Trebuia să fiu anunțat, nu a existat comunicare


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇