Fiica celor doi soți care au murit la Crevedia acuză Poliția de abuz. Ginerele s-a ales cu dosar penal (Video) UPDATE

Fiica celor doi soți care au murit la Crevedia acuză Poliția de abuz. Ginerele s-a ales cu dosar penal (Video) <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Oana Barbu, fiica cuplului ucis în tragedia de la Crevedia, susține că soțul ei a fost încătușat și amendat de Poliție, iar ea a fost scoasă brutal din curtea casei părinților, pentru că au încălcat interdicția de a folosi telefonul mobil, impusă din cauza riscului de explozie.

Ea a scris pe Facebook că, atunci când s-a dus în curtea părinților pentru a hrăni animalele rămase în viață și a-și lua niște haine, comandantul dispozitivului de intervenție a trimis cu ei un pompier și un reprezentant al forțelor de ordine. Acesta i-a informat că n-au voie să folosească telefoanele mobile pentru că în zonă există risc ridicat de explozie.

ADVERTISING

Oana Barbu și soțul ei acuză acuză excesul de zel al comandantului și reclamă încălcarea proprietății și a dreptului la intimitate. Ei au filmat discuția în contradictoriu cu reprezentantul forțelor de intervenție. Acesta le-a explicat că locul urma să fie cercetat și trebuie să se asigure că ei nu iau nimic de acolo.

Domnii polițiști folosesc telefoanele fără nici un pericol în prezenta cisterne,dar noi cetățenii nu putem .Oare de ce vor sa ascundă ceva???

Publicată de Oana Barbu pe Marţi, 29 august 2023

Femeia a povestit că soțul a fost încătușat și dus la secția de Poliție de către comandant și alte două persoane, iar ea a fost scoasă brutal din curte pentru că au folosit telefonul.

"Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți, noi încercând să hrănim animalele rămase în viață și să luăm niște haine. Acest om a fost trimis de comandantul lor să ne însoțească până la poartă, iar în curte să între doar domnul pompier. Respect pt pompierul care s-a oferit să ne ajute cu hrănirea animalelor, iar celălalt om a intrat să ne spună că trebuie să ne păzească să nu furăm ceva sau să fugim", a povestit Oana Barbu pe Facebook.

ADVERTISING

"Într-un final a ajuns soțul meu la secția de poliție încătușat de comandant și încă 2 persoane, iar pe mine m-a bruscat să ies odată din curte, de parcă am fi fost niște criminali, fiindcă domnul comandant a fost supărat că am folosit telefonul, în condițiile în care și el avea telefonul la el (oare era închis să nu existe pericolul unei explozii).

Așadar, domnul comandant i-a făcut dosar penal și i-a dat amendă maximă soțului meu", a mai scris ea.

Asa se poarta autoritățile după ce am pierdut ambii parinti, noi încercând sa hrănim animalele ramase în viata și sa luam niște haine .Acest om a fost trimis de comandantul lor sa ne însoțească pana la poarta,iar în curte sa între doar domnul pompier.respect pt pompierul care s a oferit sa ne ajute cu hrănirea animalelor,iar celalalt om a întrat sa ne spună ca trebuie sa ne păzească sa nu furam ceva sau sa fugim😄😄.Într-un final a ajuns soțul meu la sectia de politie incatusat de comandant și încă 2 persoane,iar pe mine m a bruscat sa ies odată din curte de parca am fi fost niște criminali fiindcă domnul comandant a fost supărat ca am folosit telefonul în condițiile în care și el avea telefonul la el(oare era închis sa nu existe pericolul unei explozii).Așadar domnul comandant I a facut dosar penal și I a dat amenda maxima soțului meu.

Publicată de Oana Barbu pe Marţi, 29 august 2023

Oana Barbu este fiica celor doi soți uciși de exploziile stației GPL din Crevedia. Mama ei, internată la Spitalul Floreasca, a decedat duminică. Femeia era în stare foarte gravă, având arsuri de gradul 3 și 4 pe 95% din corp, iar soțul ei a murit sâmbătă, în urma unui infarct, când a văzut-o arzând.

ADVERTISING

Fiica cuplului a anunțat pe Facebook că încă nu știe când va putea lua trupurile părinților de la morgă.

UPDATE: Anchetă la IPJ

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a reacționat miercuri cu privire la acest caz.

"La data de 29 august, unui bărbat şi unei femei li s-a permis accesul în imobilul părinţilor, pentru a hrăni animalele şi a lua câteva documente. Celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că nu este permis să se efectueze imagini video, întrucât pătrund într-o zonă unde sunt desfăşurate cercetări. Cei doi au fost însoţiţi de un poliţist şi un pompier, iar în momentul în care ar fi folosit telefonul mobil, bărbatului i s-a atras atenţia că nu are voie să îl utilizeze, acesta devenind recalcitrant", a transmis sursa citată de Agerpres.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, bărbatul a fost evacuat din zonă şi dus la audieri. El a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 întrucât a adresat expresii jignitoare poliţiştilor.

"Cu privire la informaţiile vehiculate în spaţiul public referitoare la faptul că femeia ar fi fost bruscată de poliţişti, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean a dispus să fie efectuate verificări în ceea ce priveşte comportamentul poliţiştilor în timpul evenimentului", menționează IPJ Dâmboviţa.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇